Erbjudande – Arkitektrådgivning

Tanken bakom varje Allmogehus är att ni skall kunna skapa ert hus i Uddevalla precis som ni vill ha det. En av våra arkitekter skräddarsyr huset gratis efter era önskemål oavsett vart ni får er inspiration ifrån.

Vill ni ha ett arkitekthus med stort kök, högt i tak, putsad fasad, stor altan, walk in closet? Har ni sett en bild i en tidning, eller kanske en ritning från någon av våra branschkollegor? Har ni bara en idé hur ni vill ha det? Vår standard är ett vitt papper och det är endast allmänna lagar och regler som sätter stopp för vad vi kan göra. Att vara flexibla för våra kunder är en av våra ledstjärnor.

Fyll i vårt kontaktformulär för en gratis arkitektrådgivning. Ni kommer då i kontakt med en arkitekt som genom att rita helt efter era önskemål tillsammans med er skapar en unik villa. Sedan vi byggde vårt första hus 1994 har vi fortsatt att göra det med högsta kvalitet. Vi arbetar främst på Västkusten men tar oss an uppdrag över hela Sverige.

Fyll i Din Vision här till höger - era måsten, drömmar och mål. Vi hjälper er att skapa ert drömhem.

 

Visionsformulär

  • Vad för typ av hus vill ni ha?
  • Vill ni ha ett trähus? Eller kanske puts? Liggande panel, timmerstockar eller drömmer ni om en röd stuga med vita knutar?
  • Antal sovrum ni vill ha i ert nya hus
  • Berätta mer om ert drömhus. Terass? Stort kök? Jacuzzi?
  • Skicka gärna med din inspiration
    (max 50 MB)