Våra huvudleverantörer

För att få ett bra slutresultat använder vi oss av beprövade leverantörer som klarar våra högt uppsatta krav beträffande stil och driftsäkerhet.

Kök

Vi har valt HTH som vår huvudleverantör av kök för att de har visionen att bli Nordens skickligaste köksspecialist med de nöjdaste kunderna och de nöjdaste medarbetarna. De sätter krav på sig själva. De levererar god kvalitet och design till överkomliga priser och som kräver en mängd möjligheter – allt från material och inredning till funktion och stil.

Vitvaror

Att vi valt Bosch som vår huvudleverantör av vitvaror är kanske för att de tänker på minsta lilla

detalj och inte lämnar något åt slumpen. Eller för att de tillverkar några av världens mest energisnåla och kvalitativa vitvaror. Eller för att hela deras verksamhet präglas av ett hållbarhetstänk, från produktion och logistik till Robert Bosch Stiftungs arbete med välgörande ändamål.

Takpanneprodukter

Benders är vår huvudleverantör av takpanneprodukter då deras affärsidé om "att utveckla, producera och marknadsföra konkurrenskraftiga, högkvalitativa produkter och tjänster för bygg och anläggning, som bidrar till en långsiktigt hållbar miljö där människor bor, arbetar och umgås" går hand i hand med vår mission om kvalité.

Fönster

Tanums Fönster har som ambition att bygga det vackra fönstret- och det är i de små detaljerna den stora skillnaden finns. De har noga utvecklat deras fönsters konstruktion i deras strävan att erbjuda estetiskt vackrare och funktionellt bättre produkter än deras konkurrenter. Det är därför vi har valt Tanums Fönster som vår huvudleverantör av fönster.

Trä

Träbearbetning har varit en viktig del av Norrby Trä sedan starten. Med deras 2-hyvellinjer har de kapacitet att hyvla upp till en mil virke om dagen! I deras snickeri möter du människor med stor yrkesskicklighet och lång erfarenhet. Därför tycker vi att det går hand i hand med Allmogehus och har därför valt Norrby Trä som en av våra huvudleverantörer.

Ytterdörrar

Det individuella uttrycket, i kombination med hög kvalitet, stor detaljrikedom och stabil konstruktion är viktiga delar i deras formgivning.

Din dörr ska matcha huset väl, vara snygg och smart tillverkad både vad gäller säkerhet och energivärde. I Bordörrens sortiment finns ett åttiotal dörrar indelade i sju olika serier samt förrådsytterdörrar, altanytterdörrar, garageportar och sidoljus som passar alla hustyper och olika smakriktningar. Du kommer med stor säkerhet att finna din favoritmodell i deras stora utbud och är därför vårat val av huvudleverantör av ytterdörrar.

Invändiga Trappor

ATAB-trappan är Allmogehus huvudleverantör av trapport. Snygga trappor med läckra, designade och funktionella trappdetaljer är bara en sida av en ATAB-trappa. En annan är alla möjligheter som det breda trapprogrammet erbjuder. Kombinera och skapa som du vill - trappan blir din personliga möbel, exakt anpassad till husets miljö och arkitektur.

Värmepumpar

Genom att installera en NIBE värmepump kan du minska energikostnaden med upp till 80%. Med högsta kvalitet vann NIBE vårt val av huvudleverantör av värmepumpar.

Centraldammsugare

Med en centraldammsugare:

. bättre inomhus miljö - inget kringvirvlande damm
. tyst städning – maskinen placerad i ekonomiutrymme, klädkammare, skåp eller förråd
. ergonomiskt bättre – endast en lätt slang istället för en tung dammsugare som fastnar överallt
. lång livslängd på centraldammsugaren
. höjer värdet på fastigheten

Finsk kvalitetsmaskin, först på den svenska marknaden, redan 1984. Robusta centralenheter i stålplåt, med marknadens lägsta ljudnivå. Rörsystem i miljövänlig polypropenplast. Sugdosa med den berömda legofällan som förhindrar stopp i rörsystemet. 5 års motorgaranti. Återförsäljare och serviceverkstäder över hela landet.