020-89 95 88 info@allmogehus.se

Tvåplanshus | Lisa

Ett spännande hus med både traditionell utformning och moderna lösningar. Huset framsida omsluts på tre sidor av en amerikainspirerad veranda som både ger skydd och ett exklusivt intryck. Entrén rymmer både familjens och gästers kläder i två stora skjutdörrsgarderober. Trapphallen är luftig och möblerbar och här strömmar alla husets kommunikationer samman. Från husets klädvård/groventré kommer man direkt in i det lyxiga köket med sin stora matplats.

Köket har direktkontakt med en stor, delvis taktäckt uteplats liksom även till det väl tilltagna vardagsrummet med sin öppna spis. Föräldrasovrummet har egen uteplats, stor klädkammare och ett generöst hygienutrymme. Bottenvåningen har även bastu och ett stort WC/Duschrum som kan utrustas med ett spabad t.ex. övervåningen har tre nästan lika stora sovrum som alla får ljus från två håll.

Badrum med allt vad som där tillhör och ett stort allrum på över 34 kvm med tillgång till stor balkong mot entrésidan. Ett relativt litet hus innanför skalet men med massor av yta, allt väl tillvarataget.